Oyun Kuzusu Ana SayfaTüm Oyun Kategorileri
OYUN KUZUSU TÜRKÇE OYUNLAR
Oyun Kutum En Güzel Animasyonlu GIF'ler
OYUN ARA :

Oyunlar

/

Ölümcül Senaryolar Oyunu

Ölümcül Senaryolar : Bir dizi ölümcül senaryoyu hayata geçir. Oyun Kuzusu Türkçe Oyunlar

Ölümcül Senaryolar - Bir dizi ölümcül senaryoyu hayata geçir
OYNAMAK İÇİN TIKLA
OYUNU BAŞLAT

Nasıl Oynanır? : Bu oyun aşırı şiddet içermektedir, lütfen 18 yaşından küçükseniz bu oyunu oynamayın. Ölümcül sonlar için kurgulanmış bölümleri tamamla. Fare ile kullanabileceğin nesnelere tıklayarak aktif et. Bölümleri tamamlayabilmek için belli bir düzen içinde hareket etmen gerekli. Ne kadar kısa sürede senaryoyu tamamlarsan skorun da o kadar yüksek olur.


Oynamak İçin Tıkla
 
Ölümcül Senaryolar Oyunu İçin Yapılan Yorumlar
Bir Oyuncu Arkds
oyun çok kısa ve basit 1 dk 30 sn gibi bir sürede bitirdim yeniden oynarmıyım bilemem galiba oynarım ilk defa bir oyun sitesinde bu tarz bir oyun oynadım oyun kuzusuna teşekkürler :)
salih yıldız
çok keyif aldım bu oyundan bu oyunu yapanların ellerine sağlık
ceren altekin
Çok güzel bir oyun, çok beyendim. Bu oyunun başka bolümleri de varmı?
zeynep ve ömer
çok iğrenç arkadaşlar be bitirdim 1. Bölüm -Masanın üstündeki şarjör ve silaha tıkla. -Lambayı kapat adam kalkınca masanın üstündeki usturaya tıkla yere düşsün. -Yere düşen usturaya tıkla kabloyu kes ve böylece adama elektrik çarpmasını sağla. -Yerdeki silaha tıklayarak yere serilen adamın işini bitir. 2. Bölüm -Buzdolabını aç ve üstteki meyve sepetine tıkla. -Tekrar meyve sepetine tıkla ve adam elini blendera soktuğu anda tıkla. -Duvardaki tavaya tıkla ve ahçının başının iki yanına gelince bir daha tıkla. -Aşçıya tıkla ve sonra kapının yanındaki bıçağa tıkla. -Tekrar aşçıya tıkla -fırına tıklayıp kapağını aç bıçağı batır. 3. Bölüm -Oltanın ipine tıkla (kayığın solunda suya değen kısım) ve hemen adamın anahtarına tıkla. -Alet kutusuna tıkla ve açılınca tekrar tıkla. -Bıçağa tıklayıp adama batır. -Sol koltuğun yanındaki çapaya tıkla. -Sağdaki şişman adamın suratına tıklayarak suya düşür. -Motoru çalıştır (kayığın sağında). -Kara yılana tıkla (denizin en sağında) -Ve son olarak adamın suratına tıkla. im bitirmek için bunları yapın: ve oyun biter:)
Cereoşşş
Çok qüzeL Bir Oyun Bütün BöLümLeri qeçtim
gizemli aleyna
arkadaşlar ben bu oyunu oynadım cok iğrençti:) gecemedğnz bölümler için yorumumu okuya bilirsinizzz. . . . . . 1. Bölüm -Masanın üstündeki şarjör ve silaha tıkla. -Lambayı kapat adam kalkınca masanın üstündeki usturaya tıkla yere düşsün. -Yere düşen usturaya tıkla kabloyu kes ve böylece adama elektrik çarpmasını sağla. -Yerdeki silaha tıklayarak yere serilen adamın işini bitir. 2. Bölüm -Buzdolabını aç ve üstteki meyve sepetine tıkla. -Tekrar meyve sepetine tıkla ve adam elini blendera soktuğu anda tıkla. -Duvardaki tavaya tıkla ve ahçının başının iki yanına gelince bir daha tıkla. -Aşçıya tıkla ve sonra kapının yanındaki bıçağa tıkla. -Tekrar aşçıya tıkla -fırına tıklayıp kapağını aç bıçağı batır. 3. Bölüm -Oltanın ipine tıkla (kayığın solunda suya değen kısım) ve hemen adamın anahtarına tıkla. -Alet kutusuna tıkla ve açılınca tekrar tıkla. -Bıçağa tıklayıp adama batır. -Sol koltuğun yanındaki çapaya tıkla. -Sağdaki şişman adamın suratına tıklayarak suya düşür. -Motoru çalıştır (kayığın sağında). -Kara yılana tıkla (denizin en sağında) -Ve son olarak adamın suratına tıkla.
Cemil
ben başaramadım
tarik toklucu
oyunda 2. yim :/
Zerin
3. cuyum. Fena degil. 1. ci de ola bilirdim.
ENES SOLMAZ
3 BOLUM DE İLK YEME TIKLA SONRA HEMEN ANAHTARA TIKLA ALET KUTUSUNA 2 KERE TIKLA BIÇAKABAS SARI SAKALLI ADAMA TIKLA ONLAR DÖVÜŞÜRKEN ÇAPAYA BAS SONRA ŞAPKASIZ ADAMA TIKLA MOTORA BAS ONDAN SONRASINI BİLMİYOM. .
Serdar Şen Of
Baba birinci :)
forvardfordı
hem ayın hem günün hem haftanın hem yılın 1. siyim!! ForvardForDI
forvardfordı
1. yim işte budur. . .
YORUM YAP / Diğer Yorumlara Bak / Oyunu Oyna
bos
boşFacebook arkadaşım olmak için tıkla cizgi
cizgiİstek, öneri, tavsiye, tebrik, reklam, işbirliği, oyun gönderme vb. bilumum mesajları iletişim kutusuna yazıp bize iletebilirsiniz.

İletişim kutusu için tıklayın.
/ Hata Bildir / SO / 95 / 14-10-2008
cizgi
OyunKuzusu Facebook SayfasıOyunKuzusu Twitter SayfasıBize Ulaşın
RSSValid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!

OYUN KUZUSU TÜRKÇE OYUNLAR - 23 EKIM 2017 PAZARTESI - Oyunlar - Oyun Skor - Friv Oyun - Google+

Türkiye'nin en büyük Türkçe Oyun sitesi OyunKuzusu.com sizler için en güzel oyunları özenle seçip Türkçe oynayabileceğiniz hale getiriyor. OyunKuzusu'nda
oynadığınız oyunlar bu oyunları hazırlayan oyun yapımcılarına aittir. Oyun Kuzusu Türkçe ve Skor Kaydetmeli oyunların bir arada toplandığı ücretsiz bir oyun sitesidir.



Psikopat Senaryolar : Bir dizi psikopat senaryoyu uygulamaya koyun Psikopat Senaryolar 2 : Yaptığınız seçime göre senaryo belirlenecek ve oyun o şekilde ilerleyecek Psikopat Senaryolar 3 : Serinin 3. oyununun giriş bölümünün tanıtım kısmı Psikopat Senaryolar 4 : Sunulan şıklardan istediğini seç senaryo seçimine göre ilerleyecek











OYUNKUZUSU YERALTINA GİDER !!!